KIES UIT ONZE FAVORITE COMMUNICATIEMIDDELEN

Confetti Party

SOCIAL MEDIA

Ontdek de kracht van social media. Inmiddels is het bijna niet meer weg te denken bij het uitvoeren van promotieactiviteiten. 

 

Freestyle United bedenkt voor uw campagne de juiste strategie en voert het uit d.m.v. het ontwikkelen en plaatsen van eigen content.

Athletic WebDesign

WEBSITES

Wilt u dat uw campagne online vindbaar is via een website? Freestyle United ontwikkelt complete (mobiele) websites en webshops.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om extra vaart achter het vindbaarheidsproces te zetten d.m.v. zoekmachine optimalisatie en Google advertenties.

Confetti Party

EVENTS

Met evenementen raakt u de emotie van mensen, er is echt contact en het is volledig te branden in de stijl van uw campagne. Het gevoel dat u zelf van uw product of organisatie heeft, is wat u via uw evenement kunt overdragen aan uw doelgroep.

 

Met evenementen mooie momenten creëren ten goede van de doelstelling van uw campagne, is waar Freestyle United energie van krijgt.

photography equipment

VIDEO- EN FOTO

PRODUCTIES

Beelden zeggen meer dan woorden. Freestyle United creëert unieke en kwalitatieve video's en foto's.

 

Freestyle United heeft de creatieve specialisten in huis die uiteenlopende producties realiseren van van idee tot werkelijkheid.

Designer

COPYWRITING &

GRAPHIC DESIGN

Bij Freestyle United staan copywriters en grafische vormgevers voor u klaar die alle zorgen wegnemen op het gebied van het schrijven van teksten en grafische vormgeving.

 

Zij helpen u bijvoorbeeld graag met het realiseren van logo's, flyers, posters, persberichten, website teksten, advertentieteksten en meer.

Folded T-shirt

EVENT PROMOTIE-MIDDELEN

Met op maat gemaakte promotiemiddelen kunt u uw campagne in een eigen jasje steken. U kunt bijvoorbeeld een pannakooi, auto, de boarding van een evenement of t-shirts volledig met uw logo of reclame boodschap laten ontwerpen en realiseren via Freestyle United.

 

Via deze weg brengt u uw identiteit en uw merk op een effectieve wijze onder de aandacht.

Een campagne is geschikt als u uw doelgroep wilt bereiken door het inzetten van meerdere offline en online communicatiemiddelen. Een campagne vormt een krachtig crossmediaal geheel dat uw doelgroep op meerdere manieren en herhaaldelijk kan bereiken.

 

Freestyle United luistert naar uw wensen, selecteert samen met u de effectiefste communicatiemiddelen en zet deze voor u om tot een complete campagne. Wij vertellen uw verhaal via events, social media, websites, video- en fotoproducties, op maat gemaakte event promotiemiddelen en influencers. 

 

Doelstellingen waar onze campagnes op gericht kunnen zijn:

  • De koopintentie van uw product of dienst vergroten

  • Imagoverandering

  • Naamsbekendheid vergroten

  • Leden vergroten

  • Uw doelgroep entertainen

  • Bezoekers aantrekken
     

Het inzetten van een campagne is geschikt voor merken, organisaties, bedrijven, het onderwijs, gemeenten, (sport)verenigingen, stichtingen, particulieren en meer.